13 května 2010

Komentář Kena Vekslera - 13.05

Dobré ráno,

evropský trh si dnes na svátek Nanebevstoupení Páně vzal převážně dovolenou, upřímně řečeno, škoda, že jsem si ji nevzal také.
Dnes to bude pomalé, seznam příkazů je dnes kratší než obvykle a likvidita bude vzácná. Peněžní toky budou pravděpodobně také malé, jedinou jiskru by trhu mohly dodat odpolední údaje, ale to budou jen týdenní údaje o zaměstnanosti z USA, takže na ně nemusíte čekat se zatajeným dechem.

Pro ty, kteří se dnes třesou na obchodování, bych měl radu: najděte si nějaký koníček, abyste se zabavili… Dnes na trhu vidím jen jednu příležitost k obchodování, a to je stále včerejší tip na CHFJPY, ale ještě se musíme dostat do zóny prodeje.

Všechny úrovně u hlavních měn, o kterých jsem psal včera, platí i dnes a jediným opravdovým vzruchem v nočním obchodování během velmi klidné obchodní seance v Asii bylo výrazné posilování AUD způsobené pozitivními údaji o zaměstnanosti. Ale i přesto si myslím, že všichni víte, jaký mám na tento pár názor, že totiž dávám přednost prodeji při jakékoli známce posilování.

Dnes to berte s klidem, opravdu se toho moc neděje.

S pozdravem,

Ken Veksler.

0 komentářů: